Een zelfgemaakt vaderdag-cadeau scoort altijd

Een zelfgemaakt vaderdag-cadeau scoort altijd

Een zelfgemaakt vaderdag-cadeau scoort altijd

Vaderdag cadeau scoren

Vaderdag komt eraan en er is leuker dan een zelfgemaakt cadeautje te krijgen. Behalve dan een zelfgemaakt cadeautje dat eetbaar is! Ga jij je samen met je kinderen uitleven in de keuken maar zit je nogal verlegen om een écht leuk vaderdag cadeau idee? Met onderstaande kadosuggesties kom je een heel eind!

Met een eetbaar zelfgemaakt Vaderdag cadeau scoor je dubbelop

Goed gestrikt

Maak een pizza, koekjes of een cake in een leuke vorm. Een gerechtje in de vorm van een strikje of das is ideaal voor de hardwerkende papa's. Heel simpel en het ziet er leuk uit!

Papa boterham

Laat je kind creatief zijn met eten door een boterham te versieren zodat die eruit ziet zoals papa. Denk aan sliertjes wortel voor het haar, olijven voor de oogjes en een druifje als neus. Je kind kan zijn verbeelding de vrije loop laten gaan en het resultaat is superschattig!

Numero Uno

Bak samen koekjes en versier ze nadien met lintjes of suikerdecoratie zodat ze eruit zien als medailles. Erg eenvoudig en welke papa wil nu niet nummer 1 zijn?

Liefde voor barbecue

Voor de papa's die graag barbecueën kun je een kruiden- of sausset maken. Maak een barbecue kruidenmix of zelfgemaakte barbecuesaus en doe die in een potje. Je kind kan het potje versieren met stickers of lintjes. (de échte barbecueproducten of  barbecue kadobon voor Vaderdagbestel je uiteraard bij dé barbecue-professional van Nederland)

Bacon Baas

Papa's die van bacon houden, kun je verrassen tijdens het ontbijt door bacon in de vorm van een hartje te bakken. Wedden dat zijn Vaderdag goed begonnen is?

De liefde van de vaders gaat op Vaderdag door de maag, zoals je hierboven leest. Vier en smul je met ons mee?