Chefkok Dennis neemt je verder mee in zijn wereld

 Chefkok Dennis neemt je verder mee in zijn wereld

Chefkok Dennis neemt je verder mee in zijn wereld

-vervolg-

Werkzaamheden

Waarom ik zo graag bij A-Z werk? De diversiteit binnen het bedrijf spreekt me het enorm aan. Het is geen enkele dag saai. De ene dag ben ik bezig met de ontwikkeling van een nieuw barbecuemenu en het andere moment zwaai ik de scepter op de productievloer. Daarbij vergt de personeelsplanning veel inspanning. De hele zomer werken er veelal vakantiekrachten bij A-Z, een ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. Ik zorg dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt en dat er een saamhorig team ontstaat dat vaak nog wel wat extra begeleiding nodig heeft. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel dus de hele winter maak ik afspraken met leveranciers om zo uiteindelijk tot uitgebalanceerde  verrassende BBQ menu’s te komen.

Toekomstdromen

Ik zou graag de diverse productielijnen nog meer automatiseren en mechaniseren zodat ik me helemaal kan gaan toe leggen op de productontwikkeling. Mijn kokshart slaat nog steeds op hol bij het doorbladeren van foodliteratuur of het bezoeken van horecabeurzen. Vele culinaire ideeën schieten dagelijks door mijn hoofd. Hoe deze te vertalen naar ‘het grillrestaurant aan huis’ vergt veel tijd én een grote dosis creativiteit. Maar na overleg met mijn collega’s en de beste foodleveranciers komen we ieder jaar weer met nieuwe verrassende grillgerechten op de markt.

-wordt vervolgd-

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service