A-Z Celebrations: De hele zomer voordeel scoren!

A-Z Celebrations: De hele zomer voordeel scoren!

A-Z Celebrations: De hele zomer voordeel scoren!

Word jij ook lid van het A-Z Party Team?

Ondernemer Jelle: Alles is tegenwoordig (te) duur. Ook een eenvoudig feest thuis geven loopt al behoorlijk in de papieren. Daarom willen we jou als vaste A-Z klant deze zomer financieel tegemoet komen : Welkom bij het A-Z Party Team van A-Z Celebrations, ons gloednieuwe spaarprogramma! Van de eerste glimlach bij het plannen van je feestje tot het samen vieren met vrienden en familie, jij wordt de held van jouw komende barbecuefeest (met korting).

Scoor een barbecue met korting met het A-Z Celebrations spaarprogramma

Maak nu snel een A-Z Party Membership account, word lid van het A-Z Party Team en laat ons je belonen voor je jarenlange A-Z toewijding en enthousiasme. Met een account spaar je A-Z Party Points voor korting & exclusieve voordelen. Dinsdag voetbalt Nederland weer op het EK, dus dan kun je jouw  eerste honderd Party Points reeds verzilveren op je bestelde EK Voetbal Barbecue. Zo scoor jij voordelig een barbecue… en nu maar hopen dat Nederland ook scoort tegen Roemenië.

EK Barbecuepakketten scoren met voordeel

Wat denk jij, gaat Oranje winnen? Ik zet in op 3-0 voor Nederland en heb het bier al koud staan. Dinsdag na het werk loop ik nog even de koelcel in om wat barbecuepakketten te scoren. De hele buurt komt namelijk bij ons thuis voetbal kijken en er moet natuurlijk wel avondeten op tafel komen. Wil jij net als ik, ook voetbal kijken met een EK  barbecuepakket ? Scoor dan vandaag nog een barbecue (met voordeel ) met het A-Z Celebrations spaarprogramma en geniet dinsdag 2 juli van een goede pot voetbal, lekkere EK voetbal snacks met als kers op de taart: DE OVERWINNING. Tot snel!