NIEUW; Het all-in thuisdiner

NIEUW; Het all-in thuisdiner

NIEUW; Het all-in thuisdiner

Laat je barbecue of gourmet bezorgen op je vakantiepark

Weer lekker aan het werk of verlang je alweer naar de carnavalsvakantie of een weekendje weg met je gezin? Kies dan vandaag nog een leuke locatie en boek je parkvakantie nú. Je hebt dan weer iets leuks om naar uit te kijken en…wíj reizen met je mee. Op vakantie moet je natuurlijk ook eten maar dan wel iets speciaals, het is tenslotte vakantie. Wij helpen je uit de brand. Met  bijvoorbeeld onze gourmet menu’s maak je het 's avonds lekker gezellig met de kids en ervaren ze hoe het is om lekker zelf te kokkerellen in hun eigen pannetjes. Jong geleerd is oud gedaan dus je bent als ouder ook nog eens goed bezig. Lekker borrelen met wat vrienden in jouw eigen vakantiebungalow kan ook bij A-Z. Onze borrel barbecue is hiervoor uitermate geschikt. Klein prijsje maar groot plezier.

Afvallen door bewust te eten

Wil je in het nieuwe jaar wat kilo’s kwijt maar toch blijven genieten? Kies dan voor onze bewust sauzen en salade selectie. Jij geniet terwijl je afvalt. Wat wil je nog meer. Kleinere porties nemen is vaak het makkelijkst om af te vallen. En geen frisdrank. Drink water en eet een halve hotdog i.p.v. een hele. Zo vliegen de kilo’s eraf en kun je in het voorjaar weer fris en fruitig flaneren in jouw zomerjurk of korte broek.

Veel gasten over de vloer? Ons all-in thuisdiner helpt jou uit de brand!

Heb je in 2023 iets speciaals te vieren met veel gasten maar zie je als een berg op tegen al dat geregel? Wij bieden wederom uitkomst. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat thuis die speciale verjaardag vieren of in eigen omgeving de huwelijksgelofte afleggen het aller-, allerfijnste is. Jij en je gasten voelen zich meteen op hun gemak in een vertrouwde omgeving en met onze A-Z service ben je verzekerd van culinaire hoogstandjes op veelal gebied. Vlees-, vis- of vegetarische gerechten, met ons kun je alle kanten op. Zelfs een chique all-in thuisdiner is in 2023 mogelijk. Modern serviesgoed zal jouw eettafel sieren en met onze handige seizoensboxen (NIEUW) tover je voor jouw gasten lekker makkelijk een thuisdiner op tafel. Dus iets speciaals te vieren in 2023? Wij helpen je graag, tot snel!