Als je tot besef komt dat de barbecue eigenlijk een prachtige oven is dan kan je er eigenlijk van alles op maken. Wat dacht je van Ambachtelijke Appeltaart? In de tijd dat onze chefkoks Robert en Dennis nog actief gingen wielrennen, ging er regelmatig wel een puntje appeltaart naar binnen. Daarmee zijn ze experts geworden in het proeven én bereiden van appeltaart. Nu de laatste jaren de fiets aan de muur blijft hangen en de BBQ eigenlijk altijd aanstaat, is de voorkeur voor appeltaart niet á la minute verdwenen. Sterker nog… appeltaart van de barbecue is fantastisch! En het maken is dankzij onze chefs 'lekker makkelijk'. Wat wil je nog meer? Onze ambachtelijke appeltaart van de barbecue is in onze ogen één van de betere en dat komt door de frisse citrussmaak, het zoete van de gewelde rozijnen en het kruidige van kaneel.
Geschreven doorJelle
Als 'zoon van' ben ik werkzaam als Marketing & Finance Manager binnen A-Z Barbecue Service. Ik werk veel achter de computer maar experimenteer ook graag als 'culinaire creasoof' met mooie streekprodukten. Het idee van het Seizoens Box Menu is tijdens mijn experimenteren in de keuken ontstaan. Ook in Duitsland timmeren we aan de weg. Genoeg werk...