Aardbeien Triffle met witte Chocolade-schilfers

Aardbeien Triffle met witte Chocolade-schilfers

Aardbeien Triffle met witte Chocolade-schilfers

Chef-kok Robert: "Het lekkerste bewaar ik tot het laatst."

Ook zo dol op barbecuetoetjes? Anders ik wel. Na wat creatieve ideeën her en der opgedaan te hebben, besloot ik me aan een echte klassieker te wagen: de Triffle. Om een frisser alternatief tegenover de chocolade te zetten, besloot ik de vrij zware custard te vervangen door een fris zoete aardbeienmousse. Heel wat mailverkeer, onderzoek en telefoontjes over het kanaal heen en weer, was onze Barbecue Catering de trotse bezitter van een authentiek Engels biscuit recept: Victoria Sponge. Voeg hier nog mijn recept voor aardbeien coulis aan toe en je hebt: Victoria's Aarbeienmousse Triffle met Biscuit, Coulis, slagroom en witte Chocolade-schilfers. Serveer op kamer temperatuur en laat je verrassen door de luchtigheid van de mousse en de biscuit. Maar óók door de rijke smaak van de aardbeien coulis. Ik ben benieuwd of jij op jouw volgende grillfeest dit lekkere barbecue dessert tot het laatst kunt bewaren. Mij is het in ieder geval nog steeds niet gelukt haha. Succes!