OOK IN HEEL BELGIE LEVEREN WIJ GRATIS!

Samen eten is samen genieten. En dan sta je liever niet te lang in de keuken. In het assortiment van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service vind je alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue of gourmet. Of het nu op een zwoele zomeravond is met enkele vrienden, tijdens de schoolvakantie op een camping of op een gure winteravond rond de keukentafel.

 

 

Het heerlijke van A-Z is dat wij alles voor je regelen, dus van A tot Z. Alles wat je nodig hebt voor een barbecue- of gourmetfeestje komen wij bij jou op locatie bezorgen. En na afloop nemen we de afwas mee retour. Het bezorgen en ophalen van de barbecue- of gourmetpakketten is gratis in heel België. Lekker makkelijk toch?!

 

Onze pakketten zijn inclusief een ruime selectie aan sauzen en salades, barbecue met gas of gourmetstellen / elektrische bakplaat, borden, bestek en opscheplepels.

 

Kies je voor A-Z, dan kies je voor kwaliteit. Met meer dan 25 jaar ervaring regelen wij een perfecte barbecue of gourmet voor zowel kleine als grote groepen. Wij hebben voor ieder wat wils. Hierdoor vind je iedere keer weer een lekkere en verrassende combinatie van vlees, sauzen en salades. Vóór 12.00 uur besteld, de volgende dag vers in huis!

 

Neem gerust eens een kijkje op onze website.

Vragen? Mail dan naar verkoop@a-z.nl

 

Bestel ook dan je barbecue bij A-Z Barbecue Service!