Barbecue ideeen

Een barbecue is een feest waar iedereen altijd zin in heeft. Leuke barbecue ideeën zijn dan ook nooit mis. Heerlijk in de zomer met vrienden barbecueën  in de tuin. Gezellig met z’n allen buiten eten. Probeer dit ook eens in de winter. Gezamenlijk in de sneeuw, opwarmen bij de barbecue. Gezellig toch? Het blijft een creatief feest. Andere barbecue ideeën zijn borrels, kinderfeestjes, trouwerijen, jubilea, sportwedstrijden, familiedag, noem maar op. Een barbecue is geschikt voor elke gelegenheid! Liever vegetarisch barbecueën? Geen probleem! Probeer eens ons vegetarisch menu. A-Z Barbecue is dé barbecue specialist die jouw barbecue tot een succes maakt!

 

Kinderfeestjes

Altijd maar weer frietjes, pizza of pannenkoeken tijdens kinderfeestjes. Ga eens heerlijk barbecueën met de kinderen. Wij hebben voor de kinderen een overheerlijk kindermenu samengesteld met naast vlees ook een maïslolly en een chocolade barbecue met vers fruit! Een barbecue vindt iedereen toch heerlijk en fascinerend? Vooral kinderen!

Oud & Nieuw

Al jaren met familie of vrienden gourmetten tijdens Oud & Nieuw? Binnen ruik je dit na enkele dagen nog steeds. Ga eens barbecueën in plaats van gourmetten. Is er aan het eind van de avond nog vlees over? Steek rond middernacht de barbecue nogmaals aan en bewonder met z’n allen het opgestoken vuurwerk. Ga goed het nieuwe jaar in!

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

Onze barbecue menu's zijn met zorg voor het milieu samengesteld

Benodigdheden

Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles

porseleinen borden

RVS bestek, tangen & opscheplepels

Servetten

Service

Vóór 13 uur besteld, morgen in huis

A-Z regelt alles, zelfs de afwas!

Altijd vers en koel geleverd

Gratis bezorgd in Nederland & België (excl. Waddeneilanden)