Barbecue ideeen

Een barbecue is een feest waar iedereen altijd zin in heeft. Leuke barbecue ideeën zijn dan ook nooit mis. Heerlijk in de zomer met vrienden barbecueën  in de tuin. Gezellig met z’n allen buiten eten. Probeer dit ook eens in de winter. Gezamenlijk in de sneeuw, opwarmen bij de barbecue. Gezellig toch? Het blijft een creatief feest. Andere barbecue ideeën zijn borrels, kinderfeestjes, trouwerijen, jubilea, sportwedstrijden, familiedag, noem maar op. Een barbecue is geschikt voor elke gelegenheid! Liever vegetarisch barbecueën? Geen probleem! Probeer eens ons vegetarisch menu. A-Z Barbecue Service is dé barbecue specialist die jouw barbecue tot een succes maakt!

 

Kinderfeestjes

Altijd maar weer frietjes, pizza of pannenkoeken tijdens kinderfeestjes. Ga eens heerlijk barbecueën met de kinderen. Wij hebben voor de kinderen een overheerlijk kindermenu samengesteld met naast vlees ook een maïslolly en een chocolade barbecue met vers fruit! Een barbecue vindt iedereen toch heerlijk en fascinerend? Vooral kinderen!

Oud & Nieuw

Al jaren met familie of vrienden gourmetten tijdens Oud & Nieuw? Binnen ruik je dit na enkele dagen nog steeds. Ga eens barbecueën in plaats van gourmetten. Is er aan het eind van de avond nog vlees over? Steek rond middernacht de barbecue nogmaals aan en bewonder met z’n allen het opgestoken vuurwerk. Ga goed het nieuwe jaar in!

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service