Gas barbecue aansteken

Een barbecue is pas compleet wanneer je de juiste barbecue accessoires gebruikt. Met gebruik van de juiste barbecue accessoires wordt barbecuen een stuk aangenamer. Tegenwoordig zijn er vele accessoires op de markt. Maar welke heb je nu eigenlijk echt nodig? Om jou te helpen om de juiste keuze te maken in barbecue accessoires, hebben wij voor jou een top 5 samengesteld met de meest zinvolle barbecue ideeënm.b.t. accessoires. Deze mogen niet ontbreken tijdens het barbecuen.

 

Top 5 barbecue accessoires

1. Barbecue tang; Een barbecue tang mag zeker niet ontbreken tijdens het barbecuen. Wanneer je zowel vlees als vis op de barbecue bereidt, zorg dan voor twee barbecue tangen. Één barbecue tang voor vlees, één voor vis.

2. Barbecue schort; Het kan voorkomen dat vet gedurende het barbecuen opspat. Voorkom dat deze spetters jouw shirt of blouse verpesten door een barbecue schort te gebruiken.

3. Barbecue handschoenen; Maak gebruik van barbecue handschoenen om verbranding aan je handen te voorkomen. De barbecue is namelijk gloeiend heet.

4. Olie en kwastje; Smeer het rooster voordat je gaat barbecuen in met olie om aanbranden van het vlees te voorkomen. Je kunt de olie het beste uitsmeren met een kwastje.

5. Aluminium bakjes; Vis heeft geen stevige structuur en kan tijdens het barbecuen uit elkaar vallen. Gebruik daarom aluminium bakjes om vis te bereiden. Zo scheidt je de vis ook van het vlees en voorkom je besmetting. Aluminium bakjes zijn ook ideaal voor het bakken van groenten, fruit of andere heerlijke barbecue ideeën.

Barbecue accessoires bij A-Z Barbecue Service

A-Z Barbecue Service is dé barbecue specialist en levert jou de juiste en nodige barbecue accessoires. Deze accessoires zijn inbegrepen in de barbecue menu’s en hier hoef je dus niet apart rekening mee te houden. De volgende accessoires worden geleverd: Barbecue tangen en aluminium bakjes voor de vis. De rest van de barbecue accessoires zijn optioneel en vaak aanwezig in het eigen huishouden.

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service