Straatbarbecue

Wil je binnenkort een straatbarbecue gaan organiseren? Bij het organiseren van een straatbarbecue komt veel kijken en moet er veel geregeld worden. A-Z neemt graag een deel van de organisatie uit handen. Wij verzorgen namelijk all-in barbecue’s, waardoor het organiseren van de straatbarbecue je veel tijd bespaart. Je hoeft alleen de keuze te maken voor de barbecue menu’s en het bezorgadres door te geven. De rest regelen wij!

 

Snel en gemakkelijk een straatbarbecue organiseren

Een straatbarbecue organiseren wordt een snelle en gemakkelijke klus met behulp van de barbecue service die A-Z biedt. Wij bezorgen de barbecue menu’s gratis op de locatie van de straatbarbecue en nemen na afloop de barbecues inclusief de afwas weer mee terug. Daarnaast leveren wij naast de barbecue menu’s ook de barbecue (tafelmodel) met gasfles, de sauzen, salades, het stokbrood (wit of meergranen naar keuze) en de borden en het bestek. Oftewel, een complete barbecue. A-Z maakt van jouw straatbarbecue een barbecuefeest zonder zorgen!

Een straatbarbecue organiseren voor meer dan 100 personen

Komen er tijdens de straatbarbecue meer dan 100 personen? Geen zorgen, ook dan is A-Z Barbecue het juiste adres! Voor groepen vanaf 60 personen kun je een op maat gemaakte offerte aanvragen. Hierin geef je de specifieke wensen aan van de straatbarbecue waarna er een passende barbecue voor je wordt samengesteld. Ervaar de hoge kwaliteit, het gemak en de uitstekende service van A-Z Barbecue. Lekker makkelijk!

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

Onze barbecue menu's zijn met zorg voor het milieu samengesteld

Benodigdheden

Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles

porseleinen borden

RVS bestek, tangen & opscheplepels

Servetten

Service

Vóór 13 uur besteld, morgen in huis

A-Z regelt alles, zelfs de afwas!

Altijd vers en koel geleverd

Gratis bezorgd in Nederland & België (excl. Waddeneilanden)