Straatbarbecue

Wil je binnenkort een straatbarbecue gaan organiseren? Bij het organiseren van een straatbarbecue komt veel kijken en moet er veel geregeld worden. A-Z neemt graag een deel van de organisatie uit handen. Wij verzorgen namelijk all-in barbecue’s, waardoor het organiseren van de straatbarbecue je veel tijd bespaart. Je hoeft alleen de keuze te maken voor de barbecue menu’s en het bezorgadres door te geven. De rest regelen wij!

 

Snel en gemakkelijk een straatbarbecue organiseren

Een straatbarbecue organiseren wordt een snelle en gemakkelijke klus met behulp van de barbecue service die A-Z biedt. Wij bezorgen de barbecue menu’s gratis op de locatie van de straatbarbecue en nemen na afloop de barbecues inclusief de afwas weer mee terug.* Daarnaast leveren wij naast de barbecue menu’s ook de barbecue (tafelmodel) met gasfles, de sauzen, salades, het stokbrood (wit of meergranen naar keuze) en de borden en het bestek. Oftewel, een complete barbecue. A-Z maakt van jouw straatbarbecue een barbecuefeest zonder zorgen!

Een straatbarbecue organiseren voor meer dan 100 personen

Komen er tijdens de straatbarbecue meer dan 100 personen? Geen zorgen, ook dan is A-Z Barbecue het juiste adres! Voor groepen vanaf 60 personen kun je een op maat gemaakte offerte aanvragen. Hierin geef je de specifieke wensen aan van de straatbarbecue waarna er een passende barbecue voor je wordt samengesteld. Ervaar de hoge kwaliteit, het gemak en de uitstekende service van A-Z Barbecue. Lekker makkelijk!

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service