Goedkope barbecue

Een barbecue van topkwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij A-Z Barbecue Service krijg je een goedkope barbecue inclusief vlees, salades en sauzen van de hoogste kwaliteit. Kies uit een ruim assortiment vlees-, vis, vegetarische en halal barbecue menu’s. Wij leveren een goedkope barbecue voor iedereen! Je hebt bij A-Z Barbecue al een barbecuemenu vanaf € 14,25 per persoon! Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Neem ook vooral eens een kijkje bij onze barbecue tips.

 

Een goedkope barbecue van A-Z Barbecue Service

Wanneer je kiest voor een goedkope barbecue van A-Z, dan kies je voor gemak. Al onze menu’s zijn inclusief sauzen, salades, stokbrood (wit of bruin naar keuze) met kruidencrème, porseleinen borden, RVS bestek en een gasbarbecue (tafelmodel) met gasfles. Wij bezorgen al deze spullen gratis bij jou thuis in Nederland (excl. de Waddeneilanden), België en een gedeelte van Duitsland. Achteraf nemen we zelfs de afwas weer mee terug! Een goedkope barbecue is bij A-Z niet alleen voordelig, maar vooral makkelijk en lekker! Ervaar het zelf!

A-Z Barbecue Service 

Al meer dan 30 jaar is A-Z Barbecue Service dé barbecue specialist en bezorgen wij bij jou een complete barbecue op locatie. Steek je gezellig met je familie thuis de barbecue aan of ga je een weekendje naar de Ardennen met vrienden? Houd het makkelijk en bestel dan een barbecue bij A-Z Barbecue Service. Geen uren voorbereiding in de keuken, geen drukte meer in de supermarkt en achteraf geen afwas! Barbecueën was nog nooit zo makkelijk!

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service