Barbecue catering

Heb je binnenkort een bedrijfsfeest, personeelsfeest, feest met vrienden of bijvoorbeeld een buurtfeest? Wat is nu leuker dan een barbecue catering van A-Z? Met de barbecue catering service van A-Z wordt je barbecue van A tot Z geregeld zonder enige moeite. Als je bij ons een barbecue besteld, krijg je alle benodigdheden erbij!

 

Menu’s en Benodigdheden

De goedkope barbecue catering van A-Z kent vele voordelen. Je hoeft zelf nergens aan te denken. Wij zorgen dat er stokbrood (wit of meergranen naar keuze) met kruidencrème is en dat er voldoende sauzen en salades zijn.

Wij bieden jou een uitgebreid assortiment barbecue menu’s. Zo zit er altijd wel iets lekkers tussen. Je kunt gebruik maken van de A-Z barbecue catering vanaf 4 bestelde menu’s. Een standaard A-Z Barbecue menu kost €14,25 per persoon en bevat een lekker hamburger, een kipspies, een filetkarbonade, een kipfilet en uiteraard een barbecueworst. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een Vis Barbecue met zalm, pangasiusfilet, een garnalenspies en een visstoofpotje.

Daarnaast leveren wij ook alle barbecue benodigdheden. Je krijgt van ons een gasbarbecue (tafelmodel), porseleinen borden, RVS bestek, opscheplepels en servetten. Het gebruikte gas wordt niet in rekening gebracht. Alles zit bij de prijs inbegrepen.

Barbecue catering; Royal arrangement

Vind je een barbecue niet genoeg luxe hebben en ben je op zoek naar net even iets anders? Probeer dan eens ons Royal barbecue arrangement. Hierbij bieden wij jou dezelfde barbecue menu’s aan maar dan net even wat luxer. Van ieder menu hebben wij een Royal menu variant. Bij een Royal menu krijg je luxe salades: tortellinisalade, waldorfsalade, rundvleessalade, rode bietensalade, Mediterraanse bulgursalade en verse fruitsalade.

Maar ook de barbecue sauzen hebben een Royal upgrade gekregen in de vorm van honingmosterdsaus, kerriesaus en tzatzikisaus en satésaus. Voor €2,00 per persoon extra geniet je al van onze barbecue catering royal arrangementen.

Barbecue catering en kinderen

Kinderen vinden het leuk om gezellig mee te barbecueën. Hier hebben wij met onze barbecue catering rekening mee gehouden en een speciaal menu voor kinderen in ons assortiment opgenomen. De kinderen zullen dan lekker verwend worden met een voorgegaarde kipsaté, een grillburger met een hamburgerbroodje, een barbecueworstje, suikermaislolly, verse fruitsalade, chocolade barbecue en een leuke surprise. Voor een compleet verzorgde barbecue voor jong en oud moet je de barbecue catering service van A-Z hebben.

Vragen over onze Barbecue Catering

Mocht je nog vragen hebben over onze barbecue catering dan hebben we een aantal mogelijkheden. Wij hebben de veel gestelde vragen gebundeld en voor je op een rijtje gezet. Je kunt hier bij uit komen door in het hoofmenu het item ‘Vragen?’ te selecteren. Staat jouw antwoord hier niet tussen dan kun je ook gebruik maken van onze chatfunctie. Een van onze medewerkers zal je dan te woord staan. 

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service