Wij komen gratis jouw barbecue bezorgen

Het heerlijke van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service is dat wij alles voor je regelen. Jouw barbecue bezorgen en ophalen doen wij gratis. Wij bezorgen zowel een complete barbecue aan huis als een barbecue op locatie. Wij bezorgen gratis in héél Nederland (excl. de Waddeneilanden), in héél België en de grensstreek van Duitsland. Bel voor informatie naar ons verkoopnummer: 077-4677200 (voor België: 03-808-04-98).

 

Onze bezorgtijden

Op het moment dat je een barbecue bestelt, wordt uiteraard de complete barbecue thuisbezorgd. Wij bezorgen de barbecuemaaltijden iedere dag, maandag t/m zondag, op de gewenste locatie. Of dit nu bij je thuis is, bij de sportvereniging of op het werk, wij bezorgen door héél Nederland (exclusief de Waddeneilanden) én België. Alle barbecuemaaltijden bezorgen wij gratis tussen 8.30 en 18.00 uur. Dit geldt ook voor het ophalen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je de barbecue op een specifieker tijdstip wil ontvangen. Dit is ook geen probleem als je dit uiterlijk een dag voor de levering voor 13.00 uur laat weten. Helaas is het niet mogelijk om een vast tijdstip af te spreken. Voor een levering binnen een bepaalde tijdsmarge brengen wij een klein bedrag in rekening. Deze zijn als volgt:

 

08.30 – 13.00 uur € 15,00
13.00 – 18.00 uur € 15,00
15.00 – 18.00 uur € 20,00

 

De dag voor het barbecue feest (vanaf 15.00 uur, als onze routes bekend zijn) kunnen wij zeggen hoe laat wij verwachten te bezorgen. Dit is bij benadering, want helaas kunnen wij het tijdstip niet exact aangeven. Je kunt op vier manieren te weten komen hoe laat wij ongeveer komen bezorgen en ophalen:

 

 • Als je via internet hebt besteld, krijg je op de dag voor levering een email met de bezorgtijd (zo ook de dag vóór het ophalen).
 • Als je mobiele telefoonnummer bij ons bekend is, krijg je op de dag voor levering een gratis SMS met de bezorgtijd (zo ook de dag vóór het ophalen).
 • De bezorg- en ophaaltijden zijn ook te vinden op deze website (alleen als je via de website hebt gereserveerd). Hiervoor dien je in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord.
 • Eventueel kun je de dag voor levering tussen 15.00 en 17.00 uur telefonisch navraag doen over de bezorgtijd via 077-4677200 (voor België: 03-808-04-98).

Een complete barbecue laten bezorgen

A-Z bezorgt niet alleen de barbecue, maar levert ook meteen alle benodigdheden. Zo hoef je niet zelf voor een barbecue te zorgen, maar brengen wij deze mee. Ook de bijbehorende salades en sauzen worden meegeleverd en tevens zorgen wij voor de borden en het bestek. We geven je ook tips voor het gebruik van barbecue accessoires. Na afloop van de barbecue nemen wij binnen 2 dagen de afwas mee, zodat je onbezorgd kunt nagenieten van de barbecue. Dus maak het organiseren van een complete barbecue lekker makkelijk en laat A-Z je barbecue thuisbezorgen.

 

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

 • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
  zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
 • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
 • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

 • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
 • Porseleinen borden
 • RVS bestek, tangen & opscheplepels
 • Servetten

Service