De Philly Cheese Steak Sandwich

De Philly Cheese Steak Sandwich

De Philly Cheese Steak Sandwich

Robert, onze eigen chefkok, heeft zijn creativiteit weer eens zijn gang laten gaan. Na zichzelf een dag opgesloten te hebben in de keuken met alleen een aantal A-Z menu’s en zijn grill is hij ten tonele gekomen met talloze nieuwe recepten. Het 1ste recept wat hij met jullie gaat delen is een klassieker uit Philadelphia: de Philly Cheese Steak Sandwich. Maar natuurlijk met een barbecue twist!

Benodigdheden

Bereidingswijze

 1. Snijd het stokbrood doormidden. Hierna snijd je deze helft nogmaals door midden.

 2. Grill de entrecôte op de barbecue precies zoals jij hem lekker vindt.

 3. In de tussentijd snijd je je brood doormidden en laat je dit kort bakken op de barbecue zodat het lekker krokant wordt.

 4. Ook kun je tussentijds alvast de grillkaas bakken

 5. Als het brood lekker krokant is haal je het van de barbecue en leg je het op je bord. Smeer de onderzijde van het brood in met de honing-mosterd saus.

 6. Als het vlees naar wens is haal je deze ook van de barbecue af en snijd je deze in dunne plakken. Hierna drapeer je het over de saus.

 7. Wanneer de grillkaas mooi zacht is plaats je deze bovenop het vlees en snijd je de kaas op het vlees doormidden. Hierdoor loopt de kaas over het vlees heen en krijg je net die extra ‘A-Z touch’ op je broodje

Ben je nou geen fan van entrecôte maar lijkt je dit recept wel heel lekker? Geen zorgen, Robert heeft ook aan jou gedacht! Hieronder staan nog 2 varianten op de Philly Cheese Steak Sandwich, alleen dan met wat ander vlees. 

Philly Pork Steak Sandwich

Snijd een vierde deel uit uit het midden van het stokbrood en snijd dit stuk doormidden. Bak de karbonade zoals jij hem lekker vindt. Ondertussen toast je het brood zodat dit lekker krokant is en bak je de grillkaas. Besmeer de onderzijde van het brood met de saus. Snijd het vlees in dunne plakken en leg dit op de saus. Als de grillkaas mooi zacht is leg je deze boven op het vlees en snijd je deze doormidden zodat de kaas over het vlees uitloopt.

Planet Proof Philly Cheese Steak Sandwich

Snijd ¼ uit het midden van het stokbrood en snijd dit stuk doormidden. Verwarm de stoofschotel alvast op de grill. Ondertussen toast je het brood zodat dit lekker krokant is en bak je de grillkaas. Besmeer de bovenzijde van het brood met de saus. Verdeel de Stoofschotel over de onderzijde van het brood. Als de grillkaas mooi zacht is leg je deze boven op het vlees en snijd je deze doormidden zodat de kaas over het vlees uitloopt.

Een kind kan de was doen met de grill-producten en de kennis van A-Z, veel grill-fun alvast en laat het smaken!

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

 • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
  zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
 • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
 • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

 • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
 • Porseleinen borden
 • RVS bestek, tangen & opscheplepels
 • Servetten

Service