Barbecue Perzik Compôte met Grillkaas

Barbecue Perzik Compôte met Grillkaas

Barbecue Perzik Compôte met Grillkaas

Een dagje hobbyen

Een hele maaltijd klaar maken met alléén maar producten uit onze barbecue menu’s? Het kan! Een uitdaging die ik niet eens meer zie als een uitdaging maar als ‘gewoon een ouderwets dagje hobbyen’. Echter is deze Barbecue Perzik Compote met Grillkaas wel een creatie van de bovenste plank, al zeg ik hetzelf haha. 

Benodigdheden

Bereidingswijze

  1. Prak in het pannetje 2 lepels perziken fijn.
  2. Voeg hier 2 lepels vocht van de Tortellini salade en uien aan toe en fruit het geheel zachtjes aan. 
  3. Voeg vervolgens 2 lepels Barbecue saus, 2 lepels Honing-Mosterd saus en 2 lepels vocht van de Amsterdamse Ui-salade toe.
  4. Laat het geheel tot de gewenste dikte inkoken.
  5. In de tussentijd kun je op de barbecue de Berloumi Grillkaas aan beide zijden bruin bakken.
  6. Serveer de Grillkaas op de perziken compote en voeg een saus toe naar keuze.
  7. Klaars is Kees. Smullen maar.

Tip van de chef

Als je liever een stukje vis of vlees erbij wilt hebben kun je er ook voor kiezen om een Zalmfilet Limoen Dille of een Filetkarbonade Texas style erbij te serveren.