Kick-off BBQ-seizoen 2022

Kick-off BBQ-seizoen 2022

Kick-off BBQ-seizoen 2022

Online

Yesssss!!!! Het BBQ-seizoen 2022 is gestart. Zoals ieder jaar doen we dat door onze nieuwe barbecue menu’s online te zetten op onze website. Hier zijn we er dus helemaal klaar voor. Ben je ook zo toe aan gezellig samen buiten eten met een grote groep mensen zonder rekening te hoeven houden met die 1,5 meter en die verdomde mondkapjes? Wij in ieder geval wel. Als eigenaar ben ik ieder jaar weer énorm trots op wat onze meester-grillers voor smakelijke én bovenal creatieve menu’s hebben weten samen te stellen.

Paas Barbecue Menu

Als 1ste wil ik het Paas Barbecue Menu van harte aanbevelen. Dit menu is divers en hip. Met Pasen kan het echter vriezen of dooien. Je weet pas een weekje van te voren welke kant het op gaat. Gaat het de warme kant op, dan zou ik lekker met de familie een paasbarbecue organiseren. Gaat het de koude kant op, dan kun je nog tot 2 dagen van te voren jouw barbecue omruilen voor een paasgourmet. Ga je met A-Z in zee, dan zit je dus altijd oké haha. Ook ons Vis Barbecue Menu en ons Vegetarisch Barbecue Menu zijn in een nieuw jasje gestoken. Een heel hip jasje wel te verstaan. Dus wil je voordelig feesten maar toch ‘hipp and happening’ bezig zijn? Kies dan voor één van deze twee verrassende BBQ-menu’s. Voor de grote eters onder ons is er keuze genoeg, maar ook de bewuste bbq'er heeft bij ons bedrijf, zoals je kunt zien op onze website, genoeg te kiezen.

Bekerfinale

Natuurlijk ga ikzelf met de paasdagen het Paas Barbecue Menu testen samen met mijn gezin. Uiteraard zal ik tevreden zijn over de samengestelde smaken, want ik vertrouw volledig op de kennis van mijn grillmeesters. Dat wordt wel pas 2e paasdag, dat ik de barbecue ga aansteken. Eerste paasdag ga ik rechtstreeks vanuit het werk, samen met mijn zoon en enkele voetbalmaten, naar de bekerfinale PSV-Ajax. Wat heb ik daar een zin in zeg. Hopelijk wordt het een positieve uitslag voor mijn kluppie PSV. Na de winst gaan we dan lekker de stad in om dit succes te vieren. Op Paasmaandag heb ik dan eindelijk tijd om te gaan grillen met mijn gezin. Of het vrouwelijke gedeelte van mijn gezin dan nog zin heeft om met ons aan tafel te zitten? Ik hoop het van harte. Wij zullen er dan helaas niet op ons paasbest bij zitten, maar erbij hangen als vaatdoeken gehuld in een 'campingsmoking' en met een bonkend hoofd van de alcohol haha. We zullen zien. Laat dat Paasweekend maar komen!

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service