Hup Holland hup!

Hup Holland hup!

Hup Holland hup!

Omstreden WK

Als echte voetballiefhebber zal ik ook dit WK weer aan de buis gekluisterd zitten. Ondanks de terechte kritiek op het organiserende land Qatar kan ik een wedstrijd van onze Oranje helden niet overslaan. Ik hoorde dat tijdens dit WK de NOS de omstreden maatschappelijke onderwerpen (zoals o.a. het schenden vd mensenrechten binnen Quatar) niet zal vermijden, maar dat deze uitgebreid besproken zullen worden in de studio met deskundigen. Zondag barst het los: de Discussie en het Voetbal.

Oranje BBQ

Maandag om 17.00 moet Nederland aan de bak tegen Senegal. Dat wordt eten met het bord op schoot, wat mij betreft. Ga jij ook kijken? Misschien heb je afgesproken met een aantal voetbalmaten? Dan heb ik een leuk idee voor je. Tegen vijven begint namelijk ieders maag te knorren maar om nu tijdens een WK wedstrijd in de keuken te staan? Nee...dat kan echt niet. Onze oranje barbecue biedt uitkomst. Deze is speciaal voor de échte voetballiefhebbers samengesteld zodat ze geen minuut van de wedstrijd hoeven te missen en de sfeer extra gezellig wordt. Zet de 'voetbalhaters' achter de barbecue zodat jij kunt gaan genieten van voetbal en een lekker hapje van de grill.

Voetbaldeal

Zullen we de discussie over 'wel of niet in een land zoals Qatar spelen' achterwege laten? Na het WK mag deze discussie weer volop gevoerd worden, maar nu even niet.. deal? Laat dat maar over aan de studiogasten van de NOS. Jij gaat nú genieten. Onze meestergrillers hebben daarom voor jou een heerlijk menu samengesteld bestaande uit een Quarter Pounder, Big Barbecue Dog, Gemarineerde KipSpies en een Bosui Cheddar Fakkelbrood. Verwen jezelf en je gasten met dit heerlijke Oranje Barbecue Menu. Dat wordt AANVALLUHHHHH!!!

Gezellig WK iedereen,

 

Jack Willems

 

 

 

 

 

 

 

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service