Het stoplicht mag op groen

Het stoplicht mag op groen

Het stoplicht mag op groen

Eigenaar en oprichter Jack Willems is blij en opgelucht. Lees hieronder waarom!

Groen licht

Yes, van Rutte en Hugo mag het stoplicht op groen! Vanaf 26 juni kan ‘het‘ weer! Maar wat is ‘het’ nu precies? Ik, Jack Willems (eigenaar van A-Z Barbecue Service), stond afgelopen vrijdag te juichen voor de TV toen tijdens de persconferentie deze langverwachte woorden eindelijk uit de mond van onze minister-president rolden. Mijn hart sloeg op hol van blijdschap. ”Is dit echt waar?” Het goede nieuws drong nog niet echt tot me door maar al snel kreeg ik verschillende telefoontjes van mensen die ten tijde van corona enorm met me hadden meegeleefd. De een na de ander meldde zich met de boodschap: "Proficiat kerel, heb je het al gehoord, 'het' kan weer!".

Sociaal contact

Het sociaal contact stond de afgelopen 1,5 jaar noodgedwongen op een zeer laag pitje en wat hebben we het allemaal moeilijk gehad. Thuis werken en vergaderen via zoom werd de norm. Sommige collega-ondernemers mochten helemaal niks meer, zo triest. Wij mochten gelukkig nog bezorgen voor 4 personen, dus onze handel lag gelukkig nog niet helemaal stil. Daarbij waste ik mijn handen schraal, hield braaf 1,5 meter afstand, wandelde ik me suf en deed boodschappen met mondkapje en op afspraak. Ernstig ziek zijn is mij gelukkig bespaard gebleven. Daarvoor is dankbaarheid echt wel op zijn plek. Maar nú ben ik echt hysterisch blij dat de sloten van het slot mogen en het licht eindelijk op groen gaat! Geen wandelpaden meer voor mij en het alleen sporten behoort gelukkig ook tot de geschiedenisboekjes.

We mogen weer:

Grote groepen

En ‘last but not least’ : We mogen weer met grote groepen barbecueën!Hoe heerlijk is dat. De deur van de zaak kan eindelijk weer wagen wijd open gezet worden voor al onze trouwe klanten. Wat heb ik jullie afgelopen zomer gemist zeg. Dit hoop ik nooit of te nimmer meer mee te maken. Zelf kan ik niet wachten met het organiseren van een groot tuinfeest. Gelukkig wordt mijn dochter Nienke eind augustus 21 jaar, dus dat is, lijkt me, meer dan een goede reden om een gezellige barbecue te organiseren. Jong en oud zal zich dan verenigingen op de zomerse klanken van de muziek en genieten van de smakelijke geuren van de barbecue. Het klinkt nog onwerkelijk, maar ‘het’ kan weer.

Levensgenieter

Om even terug te komen op mijn beginvraag: Wat is nu ‘het’? ‘Het’ is in mijn ogen GENIETEN. Ik werk hard maar geniet ook voor twee. Genieten mag en kan weer dus laten we dit dan ook gaan doen. Zet na ruim 1,5 jaar van onzekerheid de bloemetjes buiten en ontstress. De zomervakantie staat voor de deur dus het vrije leven straalt je tegemoet. ‘By the way’, als Nederland in de EK finale komt dan heb ik uiteraard ook een goede aanleiding voor een feestje. Dat is meen ik al 11 juli dus nog maar 3 weekjes wachten. Zal ik vast de datumprikker uitzetten? Zo, dat is alvast geregeld, nu jij nog. Wellicht wat voorbarig maar beter te vroeg dan te laat. ‘Het’ kan weer en ik dank God op mijn blote knietjes dat we binnenkort weer samen kunnen gaan genieten van de mooie dingen in het leven. De zomer kan voor mij al niet meer kapot. Geniet ervan!

 

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service