Het nieuwe jaar is goed begonnen

Het nieuwe jaar is goed begonnen

Het nieuwe jaar is goed begonnen

Happy New Year

Tijd om even bij te kletsen. Allereerst iedereen de beste wensen voor 2022 én meer. Op de zaak is alles goed verlopen tijdens de feestdagen. Veel klanten hebben weer mogen genieten van een heerlijk kerstdiner in de vorm van een gourmet. Ook de winterbarbecue werd veelvuldig besteld voor zowel Kerst als Oud & Nieuw. Zelf heb ik met mijn familie ook gewinterbarbecued en wel op 2e kerstdag. Gezellig hoor. Mijn vrouw had binnen de tafel feestelijk aangekleed en buiten had ik wat vuurkorven aangemaakt en natuurlijk de barbecue. Het was die dag lekker koud qua temperatuur dus de wintersfeer zat er goed in. Het was al met al een hele gezellige kerstdag.

Vuurwerk

Oudjaar heb ik doorgebracht in Eindhoven. ‘In Eindhoven, wat moet je daar nu?' Daar woont mijn zoon op 12 hoog. Mijn dochter had met haar vriendinnen op oudjaar ons huis geclaimd, dus werden wij verbannen naar Brabant. Het was niet echt een straf hoor. Zoonlief vierde oudjaar in het buitenland dus we zouden het rijk alleen hebben. Wat zelfgebakken appelbeignets en wafels mee en daar gingen we. Op weg naar 2022. Om 00.00 barstte de hemel open. Ik heb nog nooit zo’n mooi vuurwerk gezien en het duurde lang… ik dacht dat er geen eind aan zou komen. Nieuwjaarsdag werd ik wakker van het daglicht dat door de grijze plastic zonwering naar binnen scheen. 'Negen uur al? Shit...opstaan.' Door de vermoeidheid van al het harde werken rond de feestdagen had ik me verslapen. Gelukkig was mijn vrouw al druk in de weer met opruimen en inpakken. 'Hoezo inpakken?', hoor ik je denken. We zouden naar Praag vliegen. Nog enigzins slaperig maakte ik me klaar voor de vliegreis en hees mezelf en de koffertjes in de auto. Op naar Eindhoven Airport.

Lachen

De vlucht verliep goed en Praag was mooi. Niet te druk en veel te zien. De ‘praagse burcht’, het ‘joodse kerkhof’, de 'astronomische klok' en de ‘Karelsbrug’ maakten veel indruk op me. Op de brug, versierd met immens grote 'heiligen beelden', zaten vele straatmuzikanten en tekenaars. Ondanks de regen een gezellige boel daar. Als aandenken aan Praag hebben we ons na laten tekenen. Wat hebben we gelachen. Het was een karikatuurtekening van ons samen, vandaar haha. Het eten was ook prima. Ik heb varkensknie gegeten. Een échte Tjechische specialiteit. Hééérlijk. We hebben een paar gezellige relaxdagen gehad daar, maar ik ben ook blij weer thuis te zijn. Aan alles komt een eind. Oost, west, thuis, best zullen we maar zeggen. Het werk wacht. Aan de slag. Doeiiii!

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service