Barbecue & Bubbels

Barbecue & Bubbels

Barbecue & Bubbels

Ondernemer Jelle: "Als de decembermaand voorbij is, begint het grote genieten!"

Oud & Nieuw onder eigen dak

Heb je tussen Kerst en Oud & Nieuw net als ik,  ook moeten werken of ben je gewoon nog moe van de drukke Kerstdagen? Of heb je gewoonweg geen zin in drukke kroegen of overvolle pleinen waar vuurwerk shows worden gehouden? Vier Oud & Nieuw dan eens in je eigen achtertuin: “Lekker buiten, dikke jas aan, barbecue erbij."

Lekker makkelijke Jaarwisseling

Ja, A-Z marketing manager Jelle (‘zoon van’) weet als geen ander hoe je lekker makkelijk en voordelig Oud & Nieuw kunt vieren zonder al teveel gedoe. ”Als ik met mijn vrienden en gezinnetje rond de winterbarbecue zit op oudjaarsavond en al het werk is weer gedaan, dan voel ik me de gelukkigste mens op aarde. Wat wil je nog meer? Lekkere winterse hapjes van de grill, goede muziek, bubbels en bier in alle soorten en maten en natuurlijk de appelbeignets en wafels van mijn moeder. Beter kun je de jaarwisseling niet wensen toch!”

Bubbelen tot in de late uurtjes

Ja, Jelle weet als geen ander wat feesten én genieten van het leven inhoudt. Dat is hem door zijn vader met de paplepel ingegeven, net als hard werken: “Na twee drukke hectische weken op de zaak met Kerst, ben ik op oudjaarsavond lekker vrij. Om dan nog uitgebreid oliebollen en appelbeignets te gaan bakken, daar heb ik dan de puf niet meer voor. Dat doet mijn moeder voor me. Meestal bestel ik op 31 december ook een winterbarbecue en nodig ik wat vrienden uit om die speciale laatste avond van het jaar op een ontspannen maar feestelijke manier door te brengen. 'Of dat dit jaar ook gaat lukken met die kleine meid (5 maanden) erbij?' “Zeker weten, zegt Jelle, geen enkel probleem. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Honden en kinderen blijven tot in de late uurtjes lekker mee doen. Als ze moe zijn vallen ze vanzelf om haha ha."

Gooie roetsjjj alvast iedereen!