A-Z racet naar jouw inhaalfeest!

A-Z racet naar jouw inhaalfeest!

A-Z racet naar jouw inhaalfeest!

Sportgeluk

Wat een geweldig sportweekend hebben we beleefd met zijn allen. Max Verstappen was wederom superieur en dat in ons eigen zonovergoten Zandvoort. Prachtig, die beelden op tv met enerzijds de blauwe weidse zee en anderzijds die juichende oranje menigte heerlijk genietend van al het racegeweld. Daarbij won Nederland ook nog eens van Montenegro met een riante 4-0 en waren onze para-olympiërs meer dan verdienstelijk op de olympische spelen. Al een beetje bij gekomen van al dit sportgeluk? Wij hier wel. We hebben alweer zin in een nieuw weekend met leuke verjaardagen, buurtfeesten etc. Geluksmomenten moet jezelf creëren maar dan vertel ik jullie niks nieuws toch?

Party time

Afgelopen 1,5 jaar hebben we heel wat gezellige feestjes moeten missen maar daar gaat nu verandering in komen. Vanaf 14 september- persconferentie- wordt het party-time en wij gaan je helpen om jouw ‘inhaalfeestje’ te organiseren. Nu we bijna  allemaal gevaccineerd zijn kan niks of niemand, zelfs Mark Rutte niet, ons meer tegenhouden. Wij gaan los. Doe je mee? Bedenk dan eerst eens even wat je niet gevierd hebt maar echt wel een feestje verdient. Ben je geslaagd voor de middelbare school of heb je je rijbewijs gehaald? Ben je 50 geworden en heb je dit  noodgedwongen alleen moeten vieren? Is er een kindje geboren of misschien ben je wel 25 jaar getrouwd? Ik kan duizenden redenen bedenken om een ‘inhaalfeestje’ te plannen dus jij zeker ook. “Wat ik zelf nog zou moeten inhalen?" Dan denk ik toch aan de verjaardagen van mijn gezin welke we de vóór Corona altijd gevierd hebben met een groot barbecuefeest in onze tuin. Zin in!

Inhaalfeestje

Nu kun je wel balen van die ongezellige tijd die achter ons ligt maar zie het positief.  Alles kan en mag dadelijk weer en dat wordt dus extra genieten voor jong en oud. Ieder feestje zul je nu extra gaan waarderen omdat je weet hoe het is om iedere avond thuis met je gezin of enkele vrienden op de bank te zitten. Je mag weer naar het theater, de bioscoop, het buitenland, naar school, naar het werk en yes……. naar een feestje. En dat allemaal zonder mondkapje. Geweldig toch! Wij staan met ons bedrijf 24 uur per dag voor je klaar om jouw inhaalfeestje te regelen. 'A-Z racet naar jouw inhaalfeest' is onze slogan komende maanden. Tot snel!

 

 

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service