Wie zit er op de spreekstoel vandaag?

Wie zit er op de spreekstoel vandaag?

Wie zit er op de spreekstoel vandaag?

Wouter(op de foto geheel rechts) vervolgt zijn verhaal

Favoriete eten

“Of ik zelf ook graag barbecue?” hoor ik jullie denken. Uiteraard, het Mixed Grill Barbecue Menu is toch wel mijn favoriet. Lekker spareribs knabbelen en een mals bieflapje grillen, oohh …het water loopt me al in de mond. Een lekker muziekdeuntje mag dan niet ontbreken. Nederlandstalige muziek ligt goed in mijn gehoor maar ook Spaanstalige muziek kan mij wel bekoren. Alcohol hoeft voor mij niet zo, een cola-zero is prima. Plezier moet je toch zelf maken. Als amateur goochelaar ben ik altijd een graag geziene gast op feestjes. Mensen blij maken maakt mij zelf ook blij. Het mes snijdt aan twee kanten zullen we maar zeggen.

Toekomst

De toekomst zie ik rooskleurig in. Gezond en gelukkig blijven met mijn meissie is eigenlijk het enige wat ik wil. Daarbij is A-Z nog steeds groeiende en ik mag meegroeien, hoe mooi is dat.  De zaak naar een hoger ‘level’ tillen geeft me veel voldoening en ik hoop dit nog lang te mogen en kunnen doen. Kinderen wellicht? Zeker leuk, mijn broer heeft twee koters en als suikeroom breng ik veel tijd met ze door wat ik hartstikke gezellig vind dus........de tijd zal het leren. Misschien eerst een hond nemen zodat we wat kunnen oefenen ha, ha, ha. Ik ga nu weer aan het werk, genoeg gekletst en misschien tot kijk aan jouw voordeur. Doeiiiiiiiii.

-einde-

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service