Onze Rick treedt op de voorgrond

 Onze Rick treedt op de voorgrond

Onze Rick treedt op de voorgrond

Voetbal

Ik ben 24 jaar oud en sinds 2017 werkzaam bij A-Z. Toen ik net bij dit unieke barbecuebedrijf begon, was ik trainer bij 1ste divisie club VVV-Venlo. Dat is helaas verleden tijd. Ik train nu naar volle tevredenheid de Sparta jeugd in Sevenum. Daar woon ik met mijn ouders en drie broertjes. Binnenkort, in november al, ga ik me 'settelen' in Meterik met mijn vriendin. Bij Meterik train ik mee met het 1ste elftal. Voetbal speelt van kinds af aan een grote rol in mijn leven. Dat zullen jullie wel  al gemerkt hebben. Naast actief bezig zijn met voetbal,  bezoek ik ook graag een wedstrijd van PSV.  Baas Jack en collega Wouter tref ik daar geregeld. We praten dan zeker niet alleen over werk. Meestal gaat het gesprek over voetbal. Dat is onze gedeelde passie. Voetbal Inside is dan ook mijn favoriete tv-programma. Daar blijf ik echt voor thuis.

Geboren leider

Hoe ik bij A-Z terecht ben gekomen? Gewoon! Anderhalf jaar na het behalen van mijn rijbewijs, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd als oproepchauffeur. 'Waarom niet meteen gesolliciteerd,  toen je dat roze papiertje in handen had?', hoor ik jullie denken. Via via had ik vernomen dat je 1,5 jaar rij-ervaring moet hebben, alvorens je als A-Z chauffeur aan de bak kunt. Rij ervaring (dus veiligheid) vindt onze directie zeer belangrijk. Onze chauffeurs zijn zeer goede 'truckers'. Ze weten wat hard werken is. Eeen werkdag van 12 uur in het hoogseizoen is geen zeldzaamheid. Tegenwoordig ben ik als Operationeel Planner Logistiek verantwoordelijk voor de bezorg/ophaalroutes. In de weekenden ben ik meestal werkzaam als mentorchauffeur. Ik neem graag de leiding. Het is heerlijk om de gedreven jongens en meiden de kneepjes van het bezorgersvak te leren. Welk vlees ik in de kuip heb bepaal ikzelf. De sollicitatiegesprekken worden namelijk door door mij persoonlijk afgenomen.  

Toekomst

Ik zie de toekomst rooskleurig in. Elke ochtend stap ik met het goede been uit bed. Met plezier en passie doe ik mijn werk bij A-Z Barbecue Service. De zomerdrukte zit er bijna op. Dat is eerlijk gezegd wel lekker. De afgelopen maanden waren hard pezen, maar dat is aan mij wel besteed. Binnenkort heb ik een paar weekjes vakantie. Dan reis ik waarschijnlijk af naar Egypte. Lekker genieten van de Arabische zon. Met in mijn rechterhand een ‘Hertog Jannetje’ of een speciaal biertje en in mijn linkerhand een lekker gegrilld zeevisje. Welke muziek ik opzet als ik op vakantie ben? Meestal iets Nederlandstaligs of iets van de ‘Editors’. Die Arabische muziek is niet te pruimen. Hopelijk is het eten daar wel oké. Anders neem ik het Bourgondisch Barbecue Menu mee het vliegtuig in haha. Of ik over 10 jaar nog hier werk? Als het aan mij ligt wel. De diversiteit maakt mijn werkweek nooit saai.  Ik krijg volop mogelijkheden me te ontwikkelen dus ik zeg volmondig; "Ja!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service