Ontmoet híer onze duizendpoot

Ontmoet híer onze duizendpoot

Ontmoet híer onze duizendpoot

Van alle markten thuis

Ik ben Remo Broere (Social Media Manager), 22 jaar oud en en werk zo’n 3,5 jaar bij A-Z. Ik ben begonnen als chauffeur na mijn eindexamen van de middelbare school. Inmiddels ben ik  uitgegroeid van mentorchauffeur en bakspecialist tot Social Media Manager en Marketing Medewerker. Het bijhouden van de Social Media, het maken van content en een stukje productfotografie, behoren tot mijn takenpakket. Ik woon nog gezellig thuis in Leunen bij mijn moeder en broertje maar als mijn portemonnee het toelaat dan ben ik met de noorderzon vertrokken. Waar naar toe? Het liefst eerst naar Italië, voor vakantie dan wel hé.  En wel met zo’n originele VW T1 busje. Lekker de vrijheid opzoeken en Italiaans leren spreken is een droom van mij. Van kinds af aan ben ik al verliefd op de Italiaanse cultuur, mensen en food. Mijn ouders hebben mij bij de geboorte een Italiaanse naam meegegeven. Toeval? Dat weet ik zo niet, ik zal het eens bij ze navragen.

Werkvloer

Binnen A-Z sta ik bekend als ‘die lange‘. Mijn collega’s weten mijn naam vaak niet maar kunnen zich vaak wel mijn reusachtige postuur herinneren. Wat vind je zo mooi aan het bedrijf A-Z? De sfeer binnen het bedrijf is gemoedelijk en de collega’s die er werken zijn nuchter van aard. "Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg", is de slogan van mijn baas Jack Willems. A-Z is een nationaal bekend begrip en heeft een gigantisch netwerk en klantenbestand. Als baas zijnde van zo’n grote business kun je in mijn ogen doen en laten wat je wil maar in het hoogseizoen staat ‘the boss himself‘ de chauffeurs mee te helpen met het laden van de bussen. Dit is geen valse bescheidenheid maar gewoon oprechte passie en plezier. 

Kwaliteiten

De zomerdrukte is nog in volle gang en dan ben ik op mijn best. Ik houd van werkdruk zowel op de bus als op kantoor. Mijn creativiteit, vindingrijkheid en open sociale karakter maken mij tot wie ik nu ben. Mij zul je niet vaak aantreffen liggend op de bank voor de tv. Ik heb wel leukere dingen te doen zoals bijvoorbeeld barbecueën met de buurman of de natuur intrekken met mijn fototoestel. Ik ben een 'bezige bij' en wordt van lekker bezig zijn gewoon een blij ei.  

Favoriete A-Z food

Als ik ga barbecueën dan doe ik het goed. Welk menu mijn favoriet is? Allemaal smaken ze super maar meestal ga ik toch voor een van de  seizoensmenu's  zoals nu het Nazomer Barbecue Menu. Deze zijn altijd maar een korte periode verkrijgbaar en zo blijft ons bedrijf altijd bezig met het verbeteren van de grillmenu’s en gaan we mee met de tijd. Een tomahawk of bavette van de grill is dus aan mij ook wel besteed. Stokbrood bestel ik altijd wel extra, vooral als mijn buurman komt. "Hoezo, lust die geen vlees of vis dan?", hoor ik jullie denken. Nee, inderdaad, die eet alleen maar brood. Raar? Niet als je nu hoort dat het over mijn goudvis gaat. Die wordt bij ons thuis ’Buurman’ genoemd, lachen toch.

Toekomst

Waar werk je over 5 jaar? Ik hoop nog steeds bij A-Z. Mijzelf blijven ontwikkelen blijft mijn prioriteit en daar krijg ik bij A-Z ruim de gelegenheid voor. Als iets saai wordt dan haak ik af. Lekker bezig zijn met mensen en flink gas geven is aan mij wel besteed. Ik ben een echte 'duizendpoot' maar dan wel een hééééle lange ha,ha,ha. Ooh ja, misschien dat een emigratie naar Italië er ook nog ooit van komt, de tijd zal het leren, ciao, ciao!

 

 

 

Al onze barbecue menu's inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service