NIEUW: extra gemak op je vakantieadres

NIEUW: extra gemak op je vakantieadres

NIEUW: extra gemak op je vakantieadres

Vakantieparken

Wij als A-Z leveren door héél Nederland en België op jouw locatie. Van gourmetten met de familie op de feestdagen tot barbecueën op grote bedrijfsfeesten, niks is ons te gek. Maar ook als je op vakantie bent zijn wij er voor jou! Wij leveren namelijk ook op een heleboel vakantieparken. Alle Roompot parken, maar ook gedeeltelijk parken van Landal, RCN en Europarcs voorzien wij van barbecue en gourmet pakketten. Gewoon te bestellen bij het park zelf. Wij bezorgen het op het park en jij kunt je vertrouwde bestelling ophalen bij de supermarkt.

Bestelgemak

Diverse gasten op deze vakantieparken maken maar al te graag gebruik van onze service én natuurlijk lekkere producten. Maar niet iedereen weet dat als je dus een barbecue bestelt op het park, dat deze door ons wordt verzorgd. Echter is daar sinds kort verandering in gekomen. Diverse vakantieparken hebben hun receptie/aankomsthal namelijk 'geüpgraded' met een échte A-Z bestelzuil. Net zoals je deze bij tegenwoordig iedere fastfoodketen wel terug ziet, zul je deze pracht exemplaren nu ook terug zien op diverse vakantieparken. Op deze zuilen kun je net zoals op de site precies kiezen wat je wilt hebben. Van barbecue tot gourmet. Maar ook de binnen barbecue komt steeds meer naar voren.

Aanwinst

De meeste van deze ‘pilot’ vakantieparken liggen in Zeeland. De medewerkers, maar ook zeker de gasten van deze parken zijn helemaal lyrisch over deze nieuwe ‘aanwinsten’. Klanten hoeven niet te wachten totdat er iemand van de receptie tijd heeft om hun bestelling aan te nemen, ze kunnen rustig door het assortiment bladeren én het personeel heeft zo meer tijd om andere dingen te ondernemen om de gasten nóg meer het échte vakantiegevoel te geven. Iedereen heeft er baat bij. En zeg nou eens eerlijk, een heerlijke A-Z barbecue op je vakantiebestemming... Wie wil dat nou niet? Zo is je vakantie hélémaal ontzorgd mét toch nog iets 'lekker makkelijks' uit je vertrouwde thuisomgeving.

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service