Meat our Team

Meat our Team

Meat our Team

Sales Afdeling

De voorbereidingen op de Sales Afdeling lopen inmiddels ten einde. De maanden januari en februari staan hier vooral in het teken van de verkoopevaluatie van het afgelopen jaar. Ieder aandachtspuntje wordt onderzocht om op deze manier te streven naar een optimale verkoopservice voor het aankomende barbecueseizoen. Daarnaast worden in deze maanden ook veel vaste klanten bezocht door onze salesmanagers Roy en Mike. Samen met de klant blikken ze terug op de samenwerking van het afgelopen jaar en kijken ze ook weer vooruit naar de nieuwe samenwerkingsmogelijkheden voor het aankomende BBQ-seizoen. Afgelopen twee maanden zijn er met alle EuroParcs vakantieparken bijeenkomsten geweest om de nieuwe samenwerking op te starten. Deze is A-Z Barbecue Service sinds het einde van 2021 aangegaan met EuroParcs.

Aanspreekpunt

Roy (accountmanager particulieren) en Mike (accountmanager zakelijk) zijn het aanspreekpunt voor al jouw speciale vragen en offertes aangaande het organiseren van jouw feest. Omdat de klant bij ons koning is, hebben wij ook onze chat op de website in een nieuw jasje gestoken. Zo zijn we op meerdere manieren beschikbaar voor jou en kun jij vragen wat én wanneer je wilt. Voor het offerte traject zijn wij inmiddels overgestapt naar Offery. De offertes krijgen met deze software iets meer houvast door de mogelijkheid om sfeerimpressies en beeldmateriaal toe te voegen. Wel zo duidelijk! Nu de voorbereiding bijna afgerond is, pakken onze verkopers nog lekker even vakantie. Op deze manier kunnen ze uitgerust starten aan het nieuwe seizoen. Mike gaat deze extra vrije tijd besteden aan het klussen in zijn nieuwe woning. Roy gaat nog even lekker de zon opzoeken in Mexico.

Jouw beurt

Onze afdeling verkoop zit er per 1 mei helemaal klaar voor. Maar nu ben jij  eerst aan zet. Heb jij onze website al bezocht of al gebruik gemaakt van onze nieuwe chatbox? Zo ja, fijn en handig is alles hé?! Binnen enkele muisklikken is jouw feestje geregeld. Zo niet, neem dan snel vrijblijvend een kijkje op onze website. Roy en Mike verheugen zich erop jou te ontmoeten. Zij maken jouw zomer lekker makkelijk. Laat het barbecueseizoen maar beginnen, hier zijn ze er klaar voor.