Gaan we het EK winnen?

Gaan we het EK winnen?

Gaan we het EK winnen?

Jack Willems(oprichter A-Z) vertelt hoe hij zich voelt nu het met de zaken weer de goede kant op gaat

EK 2020

Het EK gaat eindelijk door! Naast het songfestival gaat na 1 jaar wachten EURO 2020 ook van start. “WEG DAT EI!, SCHEIDS, KOM OP NOU!, "PENALTY!“ en nog veel meer voetbalgebrul zal weer door onze huiskamers galmen. Ik vind veel dingen in het leven leuk maar samen met wat vrienden voetbal kijken staat bij mij toch wel met stip op 'numero uno'. Ik voel me aan de vooravond van het EK dan ook zo blij als een kind dat op schoolreisje gaat.

Vrienden, bier, barbecue én voetbal

Nog een paar nachtjes slapen en mijn oranje voetbalhelden zullen het heilige gras gaan betreden. Met hun leren pantoffels zullen ze elke bal met opperste concentratie en precisie proberen te raken. En, niet geheel onbelangrijk naar mijn inziens, er kunnen prijzen worden verdeeld! Dat maakt een voetbaltoernooi als een EK toch wel ‘much more interesting’. Ik hoor jullie denken “Jack, waarom vind jij voetbal zo enorm leuk?”. Nou gewoon, iedere jonge jongen wil toch profvoetballer worden, dus dat gold zeker ook voor mij. Daar ik sportief gezien niet echt goed uit de verf ben gekomen heb ik me maar op andere zaken toegelegd. Ondernemen, voetbal kijken en mijn kinderen zijn toch wel mijn drie grootste passies. Dat is waar ik voor leef. Om nog even op dat ondernemen terug te komen: als het Nederlands elftal een wedstrijd speelt dan nodig ik altijd wat vrienden uit bij mij op kantoor(dat aan mijn huis grenst). Daar hangt een mooi TV scherm en dan wanen we ons even de trainers van de oranje leeuwen. We drinken een lekker biertje en een snelle hap mag dan natuurlijk niet ontbreken. En inderdaad ja, daar komt die barbecue weer om de hoek kijken. Even in de pauze van de wedstrijd snel wat Burgers & Dogs grillen en dan.....aanvalluhhhhhh!! Binnenkort kunnen we hopelijk weer lekker op grote schaal EK party's gaan organiseren met de buurt, familie, vrienden etc. In het verleden hebben we altijd enorme topdrukte beleefd op de zaak tijdens een EK of WK. Als een klant dan een barbecue bestelde voor een voetbalavond dan kregen ze daar altijd een leuke gadget bij. Ik kan me nog goed herinneren dat onze klanten dit geweldig leuk vonden. Dit jaar hebben onze chefkoks ook voor het EK een speciaal voetbalmenu samengesteld dat tot en met de finale op zondag 11 juli verkrijgbaar zal zijn. “Wat de speciale oranjegadget is dit EK”? Je krijg een hippe multifunctionele oranjeschort cadeau als je het EK Voetbal Menu bestelt. Je kunt deze uiteraard voorbinden bij het barbecueën maar ook gebruiken bij verlies als zakdoek of bij winst als juich-cape. Laten we maar met zijn allen uitgaan van het laatste scenario ha,ha,ha.

Dank je wel

Nog maar een paar nachtjes slapen en we belanden dus eindelijk voor 1 maand lang in de 7e hemel. Wat een een rotzomer was het vorige jaar vergeleken met dit jaar. We kunnen weer op vakantie naar het buitenland, uiteten, voetbal kijken en wellicht binnenkort weer barbecueën met grote groepen. Laten we het hopen. Een zomer zonder barbecuefeest is geen zomer toch?! Bij deze wil ik dan ook een toast uitbrengen op de hele zorgsector die er uiteindelijk met zijn allen voor gezorgd hebben dat wij nu, na een kleine 2 jaar, bijna ons normale leven kunnen hervatten. Uiteraard goed voor de zaken, we zullen toch ook weer wat knaken moeten maken. Ik ben er in ieder geval bij, thuis voor de buis, gehuld in oranje shirt en broek. Gaan we winnen?Ja, dat is de HAM-burger vraag! De meeste vragen over vlees kan ik als ex-slager altijd wel beantwoorden maar deze? De tijd zal het leren maar ik heb er zelf een héééél goed gevoel bij. En wat is jouw gevoel? Een lekker jong team met vernieuwend voetbal zal onze huiskamers de komende weken omtoveren tot een waar Voetbal Walhalla. Ik kan echt niet meer wachten. BBQ ze!

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service