Een kijkje in de keuken van Wouter

Een kijkje in de keuken van Wouter

Een kijkje in de keuken van Wouter

Mentor Chauffeur

Mijn naam is Wouter van Denzen. Ik ben 34 jaar jong en woon samen met mijn vriendin in Tegelen. Ik werk zo’n 12 jaar bij A-Z en ik mag wel zeggen: naar volle tevredenheid. Ieder weekend ben ik om 5 uur ‘s morgens op de zaak te vinden. Dan begint mijn werkdag als mentorchauffeur. De chauffeurs kunnen bij mij terecht omtrent alle logistieke vragen. Het laden van de bussen vergt precisie en inzicht. Iedere chauffeur laadt zijn eigen bus zodat hij/zij weet welke klanten er allemaal in de bus staan. Uiteraard rijden we met koelbussen voorzien van de nieuwste navigatie. Op de telefoon krijgt de chauffeur daags te voren al zijn bezorgroute te zien. De routeplanning blijft iedere keer weer een moeilijke logistieke puzzel. Een geavanceerd computerprogramma helpt ons hierbij. Op maandag halen we de vuile vaat op bij de klant. Dan beginnen we met de doordeweekse routes te plannen. Daarna staat de weekendplanning alweer op het programma. Mij kun jezelf ook vaak op de weg vinden. Mijn jarenlange ervaring als chauffeur heeft me gebracht tot mentorchauffeur. Ik ken inmiddels de klappen van de zweep binnen A-Z Barbecue Service en raak niet meer zo snel in paniek bij calamiteiten. Natuurlijk werkt mijn goede babbel (ik heb nog als vertegenwoordiger gewerkt in een grijs verleden) en tomeloze energie in mijn voordeel. In de zomer maak ik wel 60 uur of meer. In de wintermaanden heb ik gelukkig wat meer vrije tijd.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd sport en wandel ik graag. Ook een dagje naar een pretpark of een lekkere strandvakantie naar een zonnig oord zoals Spanje kan ik echt wel waarderen. Net als mijn baas Jack ben ik een enorme voetbalgek. 'Voetbal Inside' is dan ook mijn lievelingsprogramma. Ik maak geregeld een voetbaltrip met mijn baas naar bijvoorbeeld Milaan of Barcelona. Dan struinen we overdag wat door de stad met als hoogtepunt 's avonds een internationale voetbalwedstrijd van topniveau. Genieten geblazen. Wij zijn naast baas en werknemer ook echte voetbalmaten, fantastisch toch.

Drukte

Hoe drukker hoe beter. De zomermaanden zijn druk maar wel georganiseerd druk. Ik geniet ervan als de zaak op volle toeren draait. We hebben in een druk weekend wel 100 bussen 'on the road'. Dat vergt echt wel doorzettingsvermogen om dit in goede banen te leiden. We werken in de zomermaanden met vakantiekrachten, veelal studenten, die je goed moet begeleiden. Ieder weekend is  een uitdaging op zich. De A-Z chauffeurs moeten minimaal 1,5 jaar het rijbewijs hebben alvorens ze aan de slag kunnen. Het verkeer van nu kun je niet meer vergelijken met het verkeer van 20 jaar geleden. Je moet van goede huize komen als je bij A-Z aan de slag gaat als chauffeur. Wij komen namelijk overal. Zowel in de rustige Achterhoek als in het chaotische Amsterdam.

-wordt vervolgd-

 

 

 

 

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service