'Chef Special' stelt zich voor

'Chef Special' stelt zich voor

'Chef Special' stelt zich voor

In deze eerste blog deelt Dennis Geurts (op de foto geheel rechts) zijn leven met jou. 

Snel verveeld

Na mijn opleiding tot restaurant-kok heb ik met veel plezier zo’n 20 jaar in diverse hotels gewerkt waaronder Hotel Pulitzer in Amsterdam, Hotel Barbizon bij het MECC, hotel Vieux Moullin in Asselborn en hotel Asteria te Venray. Ik heb hier enorm veel geleerd maar het ging steeds weer kriebelen. Wederom ben ik een andere weg ingeslagen. Ik heb de hotelwereld gedag gezegd en ben terecht gekomen bij groothandel de Hanos in Venlo op de AGF-afdeling. Daar heb ik een decade lang de scepter gezwaaid maar was ook toen weer klaar voor een nieuwe uitdaging. 

Plaatselijk krantje

Mijn oog viel op een advertentie in de streekcourant: “Creatieve standvastige productieleider gevraagd". Ik kende het bedrijf niet maar heb wat gegoogeld en de vacature bleef maar steeds door mijn hoofd spoken. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met A-Z. Ik kreeg vrij snel een uitnodiging voor een gesprek en daar maakte ik kennis met Jack Willems (eigenaar van A-Z) en hij was meteen gecharmeerd van mijn passie voor food en mijn kundigheid op dit gebied. Het klikte van beide kanten. Ik was ook enorm verbaasd over de manier waarop Jack vol enthousiasme over zijn bedrijf vertelde. Zakelijkheid, professionaliteit en medemenselijkheid spelen binnen A-Z de hoofrol en dat past precies bij mij dus de deal was rond; Ik kon aan de slag! Met een contract van 38 uur per week ligt de top uiteraard in de zomer. Dan maak ik wel weken van 60 uur en in de winter heb ik wat meer vrije tijd tot mijn beschikking.

Vrije tijd

Die besteed ik meestal aan vrouw, kinderen en onze teckel. Maar ik sla ook graag een balletje op de squashbaan of ben te vinden op het voetbalveld waar ik de jeugd train. Daar krijg ik echt een energie boost van. Op vakantie ga ik het liefst naar Oostenrijk. Die pracht en praal van de natuur doet me telkens weer beseffen dat ik een enorm bevoorrecht mens ben om hiervan te mogen en kunnen genieten samen met mijn gezin. De sportzomer volg ik natuurlijk ook, de oranjeslingers wapperen inmiddels in onze tuin én huiskamer. En wie heeft het Burgers & Dogs Barbecue Menu ontwikkeld, 3x raden? Moi! Een echte aanrader vooraf aan een race van Max Verstappen.

Wil jij meer over Dennis te weten komen? Blijf dan onze blog in de gaten houden!

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service